Onze service

Zelf kiezen

Wij kunnen u de ontkoppelde crematie bieden en daarmee ruimte om de uitvaart geheel op eigen wijze in te vullen. U kunt alles zelf regelen en organiseren. Dat heeft voordelen, ook op financieel gebied.

Een overledene kan zeven dagen per week bij het crematorium worden aangeleverd, ook ’s avonds en in het weekend.

Kiest u voor een crematie plus, dan kunnen intimi, indien gewenst, mee met de overledene naar Westerhout voor een laatste eerbetuiging.

Moment crematie zelf kiezen

De crematie gebeurt altijd op het met u afgesproken tijdstip, met uitzondering van zon- en feestdagen. De crematie zal vervolgens respectvol en in stilte plaatsvinden.

De crematie

In Crematie Centrum Westerhout is een afgezonderde, humane-crematie installatie. Deze is alleen geschikt voor het cremeren van mensen. In deze crematie-installatie kunnen personen tot 300 kg gecremeerd worden, hetgeen uniek is in Nederland.

Asbestemming

Wij zijn wettelijk verplicht de as van de overledene een maand in bewaring te houden. Dit biedt nabestaanden de tijd om rustig na te denken over de bestemming van de as. Een maand na de crematie wordt er contact met u opgenomen om uw wensen voor de asbestemming te bespreken.

Voordelig tarief

Omdat wij geen opbaringen en rouwdiensten verzorgen, kunnen wij een scherp tarief bieden voor crematie.

Voor meer informatie over onze tarieven: klik hier.

Een crematie zonder zwarte jassen en hoge hoeden

Crematie Certificaat

Met een Crematie Certificaat regelt u nu alvast uw crematie of die van uw naasten in Crematie Centrum Westerhout. Een geruststellende gedachte in een periode waarin op het gebied van uitvaarten veel verandert en prijzen stijgen.

Een Crematie Certificaat geeft recht op een ontkoppelde crematie in Crematie Centrum Westerhout te Beverwijk, is vrij op naam/overdraagbaar en is niet persoonsgebonden.

De waarde van het certificaat is gewaarborgd tot aan het moment van cremeren. Laat u informeren door een adviseur.

(Het Certificaat kan vier weken na aanschaf gebruikt worden)

Klik hier voor meer informatie

Respect en waardigheid staan voorop

Klik op de afbeelding om te vergroten.