Crematorium in Nederland

Crematorium in Nederland

Een crematorium in Nederland dat de crematie in stilte aanbiedt. Dat kunt u vinden bij Crematorium Westerhout. U kunt de persoon op een andere plek opbaren en vervolgens laten cremeren in ons crematorium. Crematorium Westerhout is gelegen op een prachtige plek in Nederland. Het ligt op het landgoed Westerhout, tussen Beverwijk en Wijk aan Zee. Als u op zoek bent naar een serene plaats om uw gestorvene te laten cremeren, dan kan dat bij ons.

Crematorium in Nederland zonder opbaring

Ons crematorium is erop gericht om alleen de daadwerkelijke crematie uit te voeren. U kunt uw overledene ergens anders laten opbaren om afscheid van te nemen. Door deze manier van werken kunnen we het gebruik van ons crematorium voor een lagere prijs aanbieden. En het is fijn voor u omdat uw overledene op een andere, misschien wel bijzondere plaats opgebaard wordt. Een eigen vertrouwde omgeving of een plek waar uw overledene vaak kwam (mits dat is toegestaan in die ruimte).

Flexibiliteit bij Crematorium Westerhout

Crematorium Westerhout biedt de mogelijkheid om zeven dagen per week de overledene te brengen, ook ’s avonds. We staan hierdoor bekend om onze flexibiliteit. Dit is wel met uitzondering op feestdagen. Nadat de overledene is gecremeerd, behouden we de as van de overledene gedurende een maand. Hierdoor hebben de nabestaanden de tijd om na te denken over wat er met de as moet gebeuren. Het is mogelijk om de as bij ons op het strooiveld te strooien. Ook kunt u de as in een urn mee naar huis nemen. De crematieoven bij ons gaat tot 300 kg. Dit is exceptioneel in Nederland en we bieden dit graag aan als de situatie voor komt dat iemand dit gewicht heeft.

Serene omgeving van landgoed Westerhout

De serene omgeving van crematorium Westerhout maakt dit tot een speciale plek voor een laatste afscheid. Het landgoed staat vol met groen en het is er rustig en vredig. Dit is een rustige plaats om een laatste moment met de overledene te hebben. Dit zal niet middels een ceremonie zijn, maar een afscheid bij de crematie zelf. U kunt de opbaring en ceremonie op een plek regelen die u zelf het prettigst vindt.

Crematorium in Nederland

Crematorium in Nederland


Crematorium in Nederland Crematorium AlkmaarCrematorium HaarlemCrematorium ZaandamCrematorium Wormerveer


Crematorium in Nederland Crematorium in Nederland Crematorium in Nederland