Crematorium Noord-Holland

Bent u op zoek naar een crematorium in Noord-Holland? Crematie Centrum Westerhout is gevestigd op landgoed Westerhout, een duinstrook tussen Beverwijk en Wijk aan Zee. De directe toegangsweg naar het crematorium is volledig natuurlijk en groen. Het crematorium zelf is in eigen beheer gebouwd, met prachtige natuurlijke materialen.

Bij Crematie Centrum Westerhout in Beverwijk (Noord-Holland) worden crematies uitgevoerd met respect en in stilte. De rouwbijeenkomst vindt plaats op een andere, door u zelf gekozen locatie. Het voordeel hiervan is dat u volledig vrij bent om de locatie van opbaring of rouwbijeenkomst te selecteren. Dit kan traditioneel in een rouwcentrum maar het kan ook minder formeel zoals in uw eigen woonkamer, een buurthuis, een clubhuis etc.

De crematie

De crematie zelf kan op een door u gewenste dag plaatsvinden, met uitzondering van zon- en feestdagen. De uitvaartondernemer kan het vervoer verzorgen naar landgoed Westerhout, maar u kunt dat ook zelf doen.

Na de crematie zijn wij wettelijk verplicht om de as van de overledene een maand in bewaring te houden. Dit biedt nabestaanden de tijd om rustig na te denken over de bestemming van de as. Een maand na de crematie nemen wij contact met u op om uw wensen voor de asbestemming te bespreken.

Respect en waardigheid staan voorop