Crematorium

Bent u op zoek naar een crematorium? Crematie Centrum Westerhout is opgericht door Paul van Eerden. Met zijn nuchtere kijk op het leven én de dood, ziet hij het als zijn bijzondere taak om crematies op een waardige manier aan te bieden. Dit gebeurt bij Crematie Centrum Westerhout op landgoed Westerhout, een duinstrook tussen Beverwijk en Wijk aan Zee.

Veel bezoekers van het reeds jaren bestaande huisdieren- en paardencrematorium Westerhout waren onder de indruk van de prachtige en rustige locatie. De veel gestelde vraag van deze bezoekers was: ‘Kan ik hier ook gecremeerd worden? Het is hier zo mooi en rustig.’ Dat kan vanaf nu.

De crematie

De crematie zelf kan op een door u gewenste dag plaatsvinden, met uitzondering van zon- en feestdagen. De uitvaartondernemer kan het vervoer verzorgen naar landgoed Westerhout, maar u kunt dat ook zelf doen.

Na de crematie zijn wij wettelijk verplicht om de as van de overledene een maand in bewaring te houden. Dit biedt nabestaanden de tijd om rustig na te denken over de bestemming van de as. Een maand na de crematie nemen wij contact met u op om uw wensen voor de asbestemming te bespreken.

Respect en waardigheid staan voorop