Goedkope crematie

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de regie van hun afscheid in eigen handen te houden. Daarbij gebeurt het vaak dat zij de keuze maken voor een goedkope crematie. Crematie Centrum Westerhout voorziet in deze behoefte en biedt u een betaalbaar afscheid.

Crematie Centrum Westerhout is gevestigd op landgoed Westerhout, een duinstrook tussen Beverwijk en Wijk aan Zee. De directe toegangsweg naar het crematorium is volledig natuurlijk en groen. Het crematorium zelf is in eigen beheer gebouwd, met prachtige natuurlijke materialen.

De crematie

De crematie zelf kan op een door u gewenste dag plaatsvinden, met uitzondering van zon- en feestdagen. De uitvaartondernemer kan het vervoer verzorgen naar landgoed Westerhout, maar u kunt dat ook zelf doen.

Na de crematie zijn wij wettelijk verplicht om de as van de overledene een maand in bewaring te houden. Dit biedt nabestaanden de tijd om rustig na te denken over de bestemming van de as. Een maand na de crematie nemen wij contact met u op om uw wensen voor de asbestemming te bespreken.

Respect en waardigheid staan voorop