Crematorium Alkmaar

Crematorium Alkmaar

Als u op zoek bent naar een crematorium in Alkmaar, dan kunt u bij Crematorium Westerhout terecht om een crematie in stilte te hebben. Ons crematorium is gelegen op landgoed Westerhout. Dat ligt tussen Beverwijk en Wijk aan Zee. Op dit moment wordt zo’n 70% van mensen in Nederland gecremeerd. Er is dus veel vraag naar een serene plek waar overledene gecremeerd kunnen worden. Het is een mooie locatie vol met groen en het heeft een rustgevende uitstraling. Dit is een serene plek om het laatste afscheid van uw overledene te hebben.

Crematorium Alkmaar, een serene plek

Het is bij Crematorium Westerhout niet mogelijk om een opbaring of ceremonie te hebben. Wij bieden de crematie in stilte aan. We zien steeds vaker dat mensen de overledene liever op een andere plek hebben. Dit kan zijn thuis of in een buurthuis bijvoorbeeld. Hierdoor zijn wij in staat om de crematie zelf de volle aandacht te geven. Bovendien kunnen we hierdoor ook een competitieve prijs aanbieden.

Keuzes na crematie

Crematorium Westerhout is een goed idee als u op zoek bent naar een crematorium in Alkmaar. De afstand is niet groot. Op het landgoed hebben we een kleine kamer waar u met een select groepje nog een laatste afscheid kan nemen van de persoon. Na de crematie bewaren wij de as een maand voor u. Zo heeft u de tijd om te beslissen wat u met de as wilt doen. U kunt ervoor kiezen om de as op ons strooiveld uit te strooien. Dit is een mooie en serene plek. Als u de urn met as mee naar huis wenst te nemen, dan horen wij dat graag binnen een maand na crematie.

Als u een crematie in Alkmaar wilt plannen, dan kunt u de overleden persoon zeven dagen in de week langsbrengen bij ons, ook ’s avonds. Dat betekent dat wij erg flexibel zijn voor u. Houdt u er wel rekening mee dat er aangepaste tijden zijn rondom de feestdagen.

Landgoed Westerhout voor het laatste rust punt

Ons landgoed is een serene, laatste plek waar een crematie plaats kan vinden. Door de uitstekende verzorging van het landgoed is de laatste stap een mooie stap. U kunt na de opbaring of ceremonie met een aantal personen langskomen voor een laatste afscheid van de overledene. Het is niet mogelijk om een volledige ceremonie te houden op ons landgoed. Een afscheid met een paar mensen kan een mooi, intiem moment zijn, waarbij wij u alle rust geven.

crematorium alkmaar

Crematorium Alkmaar


Crematorium in Nederland Crematorium AlkmaarCrematorium HaarlemCrematorium ZaandamCrematorium Wormerveer


Crematorium Alkmaar Crematorium Alkmaar Crematorium Alkmaar