Crematorium Haarlem

Crematorium Haarlem

Bent u, helaas, op zoek naar een crematorium in Haarlem? Dan kunt u de overleden persoon laten cremeren bij Crematorium Westerhout. Ons landgoed, landgoed Westerhout, is een mooie plaats waar u uw overleden persoon kan laten cremeren. Tussen het groen en de duinen is een oase van rust en vrede te vinden. Crematorium Westerhout ligt tussen Beverwijk en Wijk aan Zee in. Het is dus makkelijk te bereiken als u op zoek bent naar een crematorium in Haarlem.

Ons landgoed voor een crematorium in Haarlem

Ons crematorium is ervoor gemaakt om alleen de crematie te dragen. Dat houdt in dat wij alleen crematies in stilte bieden. Het is dus niet mogelijk om een ceremonie of opbaring bij ons te houden. U kunt een ceremonie of opbaring in een andere, persoonlijke plek houden. Heeft u bijvoorbeeld een mooi buurthuis? Of wilt u liever een opbaring thuis hebben? Dat is dan allemaal mogelijk. U kunt de overledene na de opbaring en ceremonie naar crematorium Westerhout laten overbrengen.

Crematorium Westerhout goed bereikbaar

Als u een crematorium in Haarlem zoekt, dan is het landgoed Westerhout goed bereikbaar. U kunt met een aantal personen een allerlaatste afscheid hebben op ons landgoed. Dit is dus alleen zeer kleinschalig mogelijk. U kunt de overledene zeven dagen in de week bij ons langsbrengen. Dit kan ook ’s avonds. Hierdoor zijn wij erg flexibel en staan we graag voor u klaar op elk moment. De openingstijden kunnen echter wel afwijken tijdens de feestdagen. Wij hebben een oven voor personen tot 300 kg, dit is een unicum in Nederland.

Wij houden de as een maand in bewaring na de crematie. Dit geeft u de tijd om even na te deken wat u met de as wilt doen. Na de maand zal de as op ons strooiveld uitgestrooid worden. Als u de as liever zelf mee wilt nemen, zorg dan dat u terugkomt binnen een maand om het op te halen.

Een rustige plek voor de laatste stap

Voor een crematorium in Haarlem bent u bij ons landgoed aan het juiste adres. Dit vredige landgoed kan de laatste stap van uw overledene goed begeleiden. Doordat wij geen opbaring of ceremonie aanbieden, zitten we lager in de kosten voor u. En dat kan behoorlijk wat schelen. Ook kunt u dan in alle rust afscheid nemen op de plek die beter past bij de persoon. Of een plek die dichter bij u staat.

crematorium Haarlem

Crematorium Haarlem


Crematorium in Nederland Crematorium AlkmaarCrematorium HaarlemCrematorium ZaandamCrematorium Wormerveer


Crematorium Haarlem Crematorium Haarlem Crematorium Haarlem