Crematorium Wormerveer

Crematorium Wormerveer

Bent u een crematie aan het regelen van een overledene en zoekt u een crematorium in Wormerveer? Dan is Crematie Centrum Westerhout een goede optie voor u. Dit landgoed is gelegen tussen Beverwijk en Wijk aan Zee. Het biedt een vredige omgeving voor de laatste stap van de overledene. Wij bieden crematies in stilte. Dit houdt in dat alleen de crematie uitgevoerd wordt. Handig als u de ceremonie of opbaring op een andere plaats wilt houden.

Crematorium Westerhout is het laatste station

Doordat wij alleen crematie in stilte aanbieden, kunnen wij een competitieve prijs bieden. U heeft een ceremonie of opbaring op een plek die voor u belangrijk is. Zoals thuis, in het huis van de overledene of een buurthuis bijvoorbeeld. Na de ceremonie of opbaring kunt u de overledene, met een aantal personen, komen brengen. Crematie Centrum Westerhout is zeven dagen per week geopend. Ook kunt u uw overledene ’s avonds bij ons langsbrengen. Tijdens de feestdagen zijn er echter wel afwijkende openingstijden. U kunt altijd van tevoren even bellen om meer informatie te verkrijgen over een crematorium in Wormerveer.

Bedenktijd geeft u ruimte

Wij zullen de as een maand bewaren. Zo kunt u er even over nadenken wat u wilt dat er met de as gebeurt. U kunt ervoor kiezen om het bij ons te laten. Dan zullen wij het uitstrooien op het strooiveld op ons landgoed. Wilt u liever de as zelf uitstrooien? Ook dat kunt u doen op ons strooiveld. Als u nog geen idee heeft, neem dan de urn met de as mee naar huis. Dan kunt u het of een plekje in huis geven of nadenken over een andere plek om de as uit te strooien.

Flexibiliteit omtrent crematie

Wij zijn erg flexibel als het aankomt op de crematie van uw overledene. Het is altijd mogelijk om wensen bij ons neer te leggen. Het is niet mogelijk om alsnog een ceremonie of opbaring bij ons te hebben. Echter kunt u wel met een klein gezelschap een laatste groet brengen. Zo’n 70% van de overledene laat zich cremeren. Wij zijn capabel om uw overledene op een respectvolle manier te cremeren. Onze installaties zijn bovendien bruikbaar voor personen tot 300 kg. Dit is vrij uniek in Nederland en kan soms uitkomst bieden.

crematorium zaandam

Crematorium Wormerveer


Crematorium in Nederland Crematorium AlkmaarCrematorium HaarlemCrematorium ZaandamCrematorium Wormerveer


Crematorium Wormerveer Crematorium Wormerveer Crematorium Wormerveer