Crematorium Zaandam

Crematorium Zaandam

Helaas moeten we soms afscheid nemen van ons geliefden. Bent u op zoek naar een crematorium in Zaandam? Dan is Crematorium Westerhout een goede optie. Bij Crematorium Westerhout vinden crematies plaats in stilte. Dit betekent dat er geen ceremonie of opbaring mogelijk is bij ons. Voor velen een goede oplossing, want ze willen graag de opbaring of ceremonie op een andere plek. Bijvoorbeeld thuis of in een buurthuis. Of op een mooie plek waar de overledene vaak kwam.

Crematorium Zaandam voor u de beste optie

Crematorium Westerhout is ideaal qua plek als u op zoek bent naar een crematorium in Zaandam. Westerhout ligt op landgoed Westerhout, tussen Wijk aan Zee en Beverwijk. Door deze ligging, in de duinen en het groen, heeft u een mooie plek voor de laatste stap van de overledene: de crematie. In ons crematiecentrum is het niet mogelijk om een opbaring of ceremonie te laten plaatsvinden. Hierdoor komen er alleen een aantal mensen die de overledene brengen voor de crematie. Het is mogelijk om dan in een klein gezelschap een laatste eerbetoon te houden. Ons crematiecentrum heeft installaties waar personen tot 300 kg in gecremeerd kunnen worden. Dit is een unicum in Nederland.

Bewaring van de as

Als de overledene gecremeerd is, dan bewaren we de as gedurende één maand. Het is namelijk wettelijk bepaald dat u als nabestaande een maand de tijd heeft om te bedenken wat u met de as wilt doen. Wilt u dat wij het uitstrooien? Dat kan. Op ons landgoed hebben we een rustig strooiveld waar we de as van overledenen kunnen strooien. Heeft u liever de as mee naar huis? Dan zorgen we ervoor dat u deze in een urn meekrijgt.

Wij zijn flexibel voor u

U kunt bij ons zeven dagen per week uw overledene brengen. Dit is ook ’s avonds mogelijk. Hierdoor bieden wij veel flexibiliteit aan onze klanten. Let er wel even op dat de openingstijden tijdens de feestdagen kunnen afwijken. Crematorium Westerhout is een prachtige plek als u een crematorium in Zaandam zoekt. Dit rustige stuk landgoed is een perfecte omgeving voor de laatste stap van uw overledene.

crematorium zaandam

Crematorium Zaandam


Crematorium in Nederland Crematorium AlkmaarCrematorium HaarlemCrematorium ZaandamCrematorium Wormerveer


Crematorium Zaandam Crematorium Zaandam Crematorium Zaandam